یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هجوم سرمایه‌گذاران به بازار طلا؛ تقاضا برای سکه و طلای آب‌شده اوج گرفت | قیمت سکه استارت اصلاح را زد؟ (۲ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۶۰۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
هجوم سرمایه‌گذاران به بازار طلا؛ تقاضا برای سکه و طلای آب‌شده اوج گرفت | قیمت سکه استارت اصلاح را زد؟ (۲ اسفند ۱۴۰۳)
معامله‌گران بازار طلا معتقدند که هم‌زمانی افزایش نرخ دلار و رشد قابل‌توجه بهای طلای جهانی، موجب تشدید هیجان خرید در بازار فلزات گران‌بها شده است. این گروه بر این باورند که با افزایش عدم اطمینان در فضای اقتصادی، سرمایه‌گذاران تمایل بیشتری به تبدیل دارایی‌های خود به طلا و سکه دارند. اما آیا این روند ادامه خواهد داشت یا بازار با اصلاح مواجه خواهد شد؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه در حالی آخرین روز معاملاتی هفته را آغاز خواهد کرد که در روز چهارشنبه همزمان با افزایش نرخ دلار و انتشار خبر اعلام وصول شدن استیضاح وزیر اقتصاد، دستخوش نوساناتی شد و رشد قابل‌توجهی را تجربه کرد.

به گفته معامله‌گران، همزمانی رشد نرخ ارز و افزایش بهای طلای جهانی، افزایش تمایل برای خرید در بازار فلزات گرانبها را به همراه داشته است. این روند نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران در شرایط عدم اطمینان اقتصادی، به دنبال دارایی‌های امن‌تری مانند طلا هستند.

طی سه روز اخیر، طلای جهانی رکورد جدیدی را به ثبت رسانده و بیش از ۲ درصد افزایش داشته است. این افزایش که از ابتدای سال تاکنون به رشد ۱۲.۲ درصدی قیمت طلا منجر شده است، ناشی از تصمیمات اقتصادی و تعرفه‌های مکرر دولت ترامپ بوده است. علاوه بر این، ابهاماتی پیرامون میزان ذخایر طلای ایالات متحده و برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال کاهش ارزش دلار، موجب جلب توجه سرمایه‌گذاران بزرگ به این بازار شده است.

با ادامه وضعیت نامشخص در اقتصاد جهانی و نگرانی‌های تجاری، ارزش طلای جهانی روز گذشته به نقطه بی‌سابقه ۲۸۴۶ دلار رسید؛ رکوردی که در تاریخ بازار‌های مالی سابقه نداشته است. تحلیلگران اقتصادی، افزایش قابل‌توجه قیمت طلای جهانی و رشد نرخ دلار را از عوامل اصلی ورود نقدینگی به بازار طلا می‌دانند.

قیمت این فلز زرد روز گذشته در محدوده ۲۹۲۹ دلار بازگشایی کرد و با افزایش تا مرز ۲۹۴۶ دلار بالا رفت و رکورد جدیدی ثبت کرد. قیمت طلا در لحظه نگارش این گزارش به ۲۹۴۰ دلار رسیده است.

قیمت طلای آبشده هم معاملات روز چهارشنبه را با قیمت ۲۸ میلیون و ۶۱۹ هزار تومان آغاز کرد و با روندی صعودی به کانال ۲۹ میلیون تومان رسید و تا محدوده ۲۹ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان بالا رفت و در سطح ۲۹ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان به کار خود پایان داد. براساس بررسی‌ها، حباب طلای آبشده با افزایش یک درصدی، ۲.۷ درصد و معادل ۷۲۸ هزار تومان است.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم روز گذشته به سطح ۶ میلیون و ۷۶۱ هزار تومان رسید. تحلیلگران فنی معتقدند طلای ۱۸ عیار که به‌عنوان شاخص حرکت بازار داخلی شناخته می‌شود، محدوده مقاومتی ۶ میلیون و ۷۹۵ هزار تومان را پیش روی خود دارد که در صورت تقویت تقاضا، می‌تواند تا کانال هفت میلیون تومان افزایش یابد.

از سوی دیگر، سکه امامی معاملات را با گپ مثبت در سطح ۷۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش دو کانالی تا ۷۷ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان بالا رفت و در نهایت با یک کانال کاهش، با قیمت ۷۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به معاملات پایان داد. براساس بررسی‌ها، حباب سکه امامی هم یک درصد افزایش پیدا کرد و ۱۱.۶ درصد برآورد شد که معادل ۱۳ میلیون و ۲۷۴ هزار تومان است.

نیم‌سکه هم به سطح ۴۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید و ربع‌سکه هم ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان معامله شد. قیمت سکه گرمی هم در سطح ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قرار گرفت.

در این بین، روند رو به رشد ورود پول به صندوق‌های طلا از جمله اتفاقات جالب توجه بازار در روز گذشته بود. میزان ورود پول به صندوق‌های طلا در روز چهارشنبه به ۱.۲ همت رسید.

همچنین حضور امیر قطر در ایران و دیدار او با مقامات کشور، از جمله موضوعات جالب توجهی بود که در روز چهارشنبه فعالان بازار از آن سخن گفتند. به عقیده برخی از معامله‌گران، بازار طلا و ارز از این سفر پالس مثبت دریافت کرده و همین موضوع زمینه‌ساز عقب‌نشینی نسبی قیمت‌ها در پایان معاملات عصر روز گذشته شد.

با این همه، تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند طلای جهانی با مقاومت کلیدی در سطح ۲۹۴۶ دلار روبه‌رو است. در صورتی که این سطح شکسته شود، احتمال رشد قیمت تا مرز ۳۰۰۰ دلار تقویت خواهد شد.

از سوی دیگر، حمایت اصلی طلا در محدوده ۲۹۲۰ دلار قرار دارد و شکست این سطح می‌تواند قیمت را به ناحیه ۲۹۰۰ دلار برساند.

از سوی دیگر، معامله گران معتقدند قیمت طلای آبشده به محدوده حمایتی ۲۹ میلیون تومان رسیده است و در صورت حفظ این سطح، احتمال بازگشت قیمت‌ها به مقاومت ۲۹ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان وجود دارد. در مقابل، با از دست دادن محدوده یاد شده، افت قیمت تا مرز ۲۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

این در حالی است که فعالان بازار بر این باورند که سکه امامی در محدوده حمایتی ۷۶ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان قرار دارد و در صورت حفظ این سطح، امکان بازگشت قیمت به کانال ۷۷ میلیون تومان محتمل است. با این حال، در صورت شکست این حمایت، احتمال کاهش تا مرز ۷۶ میلیون تومان مطرح است.

معامله‌گران بازار طلا گزارش می‌دهند روند صعودی قیمت‌ها در روز‌های اخیر باعث ورود حجم زیادی از سرمایه‌گذاران به این بازار شده است. با این حال، خرید جواهرات و مصنوعات طلا رشد محسوسی نداشته، اما تقاضا برای طلای آبشده و سکه به‌شدت افزایش یافته است. بسیاری از سرمایه‌گذاران تلاش می‌کنند تا دارایی‌های ریالی خود را به طلا تبدیل کنند، که این امر موجب افزایش محسوس حباب سکه شده است.

تحلیلگران بر این باورند که با تداوم روند صعودی دلار، قیمت طلا و سکه در مسیر افزایشی باقی خواهد ماند. از سوی دیگر، در صورت مداخله بانک مرکزی یا کاهش نااطمینانی‌های سیاسی، ممکن است شاهد کاهش جزئی در نرخ‌ها باشیم.

با این حال، برخی کارشناسان هشدار می‌دهند افزایش بیش از حد حباب سکه، ممکن است این بازار را به محدوده‌ای پرریسک تبدیل کند. از سوی دیگر، مداخله احتمالی بانک مرکزی و تغییر در روند نرخ دلار، می‌تواند مسیر طلا را در روز‌های آینده مشخص کند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->